Splošni pogoji

 

Vstopnice

Cena vstopnice velja na osebo in vključuje DDV. V ceno sta vključena buffet kosilo in večerja.

V primeru nakupa 7 ali več vstopnic nudimo 10% popusta.

Naročilo vstopnic in prijavo na PDA konferenco izvedete na tej spletni strani, plačilo vstopnic pa preko svoje banke ali on-line banke. Ob naročilu bo na e-naslov, ki ste ga navedli v podatkih, prišel povzetek vašega naročila s podatki za bančno nakazilo.

Vstopnico boste prevzeli na dan konference v avli Avditorija Portorož. Mladi obiskovalci in študenti bodo ob prevzemu vstopnic naprošeni, da svojo starost oziroma status dokažejo z osebno izkaznico ali indeksom.

V primeru odpovedi tri dni pred konferenco vstopnice, žal, ne moremo refundirati. Hvala za razumevanje!

Opozarjamo, da je število sedežev v dvorani Avditorij omejeno, zato predlagamo, da si vstop na konferenco zagotovite z vnaprejšnjim nakupom vstopnice. V primeru razprodane dvorane bodo imeli prednost pri vstopu obiskovalci, ki so vstopnice kupili in plačali v predprodaji.


Nakazilo

Znesek vstopnice nakažite najkasneje 3 dni pred začetkom konference na TRR:
Galerija DESSA, Židovska steza 4, SI-1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 53982053
TRR/IBAN: SI56 0201 0001 1603 397
sklic/referenca: 00 številka naročila (primer 00 2023-000015)
Banka: NLB, d.d., Nova ljubljanska banka
Namen nakazila: PDA 2023 + ime in priimek obiskovalca

Ob plačilu navedite ime, naslov in davčno številko plačnika oz. podjetja, na katerega želite prejeti račun. Podatke nam lahko pošljete tudi na naš e-naslov pida@pida.si. Originalni račun vam bomo poslali do sredine decembra, po zaključku PDA konference.

V primeru, da boste znesek vstopnice nakazali manj kot tri dni pred konferenco, prosimo, da bančno potrdilo o nakazilu prinesete s seboj na PDA konferenco.

 

Potrdilo o udeležbi

Če potrebujete potrdilo o udeležbi, vas vljudno prosimo, da ga sprintate in prinesete s seboj. Žigosali vam ga bomo na dan konference ob prevzemu vstopnice.

 

Politika varovanja zasebnosti (GDPR)

Prodajalec se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo prodajalec uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Prodajalec spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu prodajalec posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.


UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Prodajalec za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:
> ime in priimek
> naslove za dostavo
> podjetje oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)
> davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba)
> naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
> geslo v šifrirani obliki
> kontaktno telefonsko številko
> državo bivanja
> druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini
> druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, prodajalec ne odgovarja.

 

PIŠKOTKI IN IP NASLOVI

Prodajalec vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti (t. i. “cookie”), ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine in se izbriše po eni uri neaktivnosti. Prodajalec lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne trgovine ali ocene artiklov, s pomočjo katerega uporabnik ve, katere artikle je že ocenil, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Prodajalec lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti prodajalec zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine.


IZJAVA O VAROVANJU ZAUPNOSTI OSEBNIH PODATKOV IN ZASEBNOSTI UPORABNIKOV

Prodajalec je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine. Prodajalec ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov prodajalca.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Prodajalec teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Prodajalec podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. Prodajalec lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije, DHL, UPS ipd.) bo prodajalec zaupal le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov (podatki o prejemniku in naslov za dostavo). Prek elektronske pošte bo prodajalec stopil v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni trgovini, prek kontaktne telefonske številke pa le, če bo v postopku registracije oz. nakupa v spletni trgovini prišlo do težav.


IZVAJANJE POLITIKE ZASEBNOSTI

Vse pri prodajalcu redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s prodajalcem.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo prodajalcu sporočijo preklic registracije. Pred podajo izjave o preklicu registracije mora uporabnik prodajalcu poravnati vse še neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletni trgovini. Prodajalec bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v okviru te politike zasebnosti varoval tudi v primeru preklica registracije.


DODATNA POJASNILA

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov pida@pida.si.