Navodila Piranesi nominirancem

2023 

Razstavni plakat

POZOR: navodila veljajo samo za NOMINIRANE arhitekte in študente, izbrane s strani nacionalnih oz. študentskih selektorjev. Nominirani arhitekti in študenti bodo navodila prejeli konec oktobra 2023. Takrat bodo aktivni tudi tukaj objavljeni vzorci plakatov za razstavo Piranesi.

Plakati za razstavo Piranesi so poenoteni. Nominirani arhitekti in študenti morajo pripraviti razstavni plakat skladno s spodnjimi tekstualnimi navodili. Uporabijo lahko enega od spodnjih vzorčnih plakatov (pdf ali indd ali eps). V primeru, da bodo plakat oblikovali z drugim grafičnim programom, je posebej logo noga plakata v eps formatu.

 

Razstavnina

Da bi nominirancem znižali stroške printanja in pošiljanja, obenem pa zagotovili visoko kakovost razstave Piranesi, bo razstavne panele printal in uokviril organizator. Nominiranci so vljudno naprošeni, da poravnajo razstavnino:
65 EUR nominirani arhitekti
45 EUR nominirani študenti

Razstavnino je treba poravnati najkasneje do 8. novembra 2023 na TRR:
Galerija DESSA, Židovska steza 4, SI-1000 Ljubljana
ID za DDV: SI 53982053
TRR/IBAN: SI56 0201 0001 1603 397, sklic 00-2023
Banka: NLB, d.d., Nova ljubljanska banka
Namen nakazila: Piranesi 2023+ime nominiranega projekta

Ob plačilu obvezno pripišite ime, naslov in davčno številko plačnika, kamor želite prejeti originalni račun. Podatke nam lahko pošljete tudi na pida@pida.si. Originalni račun vam bomo poslali do sredine decembra, po zaključku PDA konference.

Zelo bomo veseli prisotnosti nominirancev na konferenci in večerni podelitvi nagrad Piranesi. Večerna podelitev je brezplačna, vstopnina na konferenco za nominirance pa je objavljena tu.

 

Pošiljanje plakata

Pošljite pdf svojega plakata v našo tiskarno info@prima-ip.si po mailu ali WeTransferju najkasneje do 8. novembra 2023.