PREPREČIMO KORONA OKUŽBE

 

Spoštovani udeleženci PDA.
 
Približuje se konferenca PDA. V Avditoriju Portorož se v petek, 26. 11., ob 16:30 pričnejo ZAPSova izobraževalna predavanja, v soboto, 27. 11., pa ob 10. uri mednarodna PDA predavanja.
 
Prepričani smo, da je tudi v vašem interesu preprečiti morebitne nove okužbe. Izkažimo skupno odgovornost v izogib nepotrebnim dodatnim obremenitvam našega zdravstvenega sistema in osebja. 
 
Zato vas vljudno prosimo, da pred vstopom v Avditorij, ob veljavnem PCT potrdilu in osebni izkaznici pokažete tudi izvid hitrega testa, ki velja 48 ur, za čas konference. 
 
Hitro testiranje bo v soboto od 8:30 do 9:30 organizirano tudi preddverju Avditorija.

Brezplačno testiranje pa je sicer na voljo tudi v:
_ Zdravstvenem domu Piran (v neposredni bližini Galerije Hermana Pečariča, ob mandraču v centru Pirana), v petek, 26. 11., med 12. in 15. uro. 
_ Zdravstvenem domu Lucija, cesta Solinarjev, 1, 6320 Portorož, v petek, 26. 11., med 11. in 15. uro. Omogočen je tudi DRIV-IN odvzem.

V vseh notranjih prostorih je obvezna pravilna (pokriti nos in usta) uporaba kirurške ali maske ffp2. Maska iz blaga ni ustrezna.
 
Novi ukrepi narekujejo, da je med obiskovalci v dvoranah en sedež prost, tudi med obiskovalci iz istega gospodinjstva. Prosti sedeži v dvorani bodo razporejeni po načelu šahovnice.
 
 
Predlagamo, da v soboto pridete v Avditorij nekoliko prej, da ne bi zamujali s PDA programom. Vstop bo mogoč od 8:30 ure naprej.

Hvala za razumevanje in nasvidenje v Avditoriju Portorož!
 
Lep pozdrav v imenu organizatorjev.
Galerija DESSA in Obalne galerije Piran